Mobiliteitsmiddag Zuid-Holland

Je bent van harte uitgenodigd voor de mobiliteit inspiratiemiddag op het provinciehuis in Den Haag op 15 februari 2024 vanaf 13:30


In korte pitches en interactieve deelsessies ben je snel up to date van de belangrijkste ontwikkelingen en trends op het gebied van mobiliteit in Zuid-Holland. Ook gaan we in gesprek met gedeputeerde Frederik Zevenbergen over de grote uitdagingen voor Zuid-Holland. 


We gaan het sowieso hebben over: bereikbaarheid door nabijheid, fietsen, deelmobiliteit, zero-emissie zones, smart mobility, elektrisch rijden en laden, van OV naar publiek vervoer en veiligheid. Tenminste, als je dat interessante onderwerpen vindt, want we horen graag wat jíj op de agenda terug zou willen zien.


We starten om 13:30 (inloop vanaf 13 uur). Na inspiratie op te hebben gedaan in een middag vol interactie sluiten we om 17:00 af met een feestelijke netwerkborrel. 


We gaan er samen met andere Zuid-Hollandse overheden een mooie middag van maken voor beleidsmakers én doeners in de provincie. Dit wil je niet missen, dus blok deze middag alvast in je agenda en meld je aan!

Meer informatie

Locatie

Provinciehuis Zuid-Holland,
Zuid-Hollandplein 1
2596 AW Den Haag

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen via: kenniszuidholland@pzh.nl

Sprekers

foto van Frederik Zevenbergen

Frederik Zevenbergen

Gedeputeerde Verkeer en vervoer, bestuur en maatschappij, vergunningsverlening en cultuurparticipatie

Deze website maakt gebruik van cookies