Plein1 Beweegvriendelijk Zuid-Holland

Hoe zetten we Zuid-Holland de komende jaren in beweging? Welke partijen hebben we daarvoor nodig en hoe? Tijdens deze bijeenkomst ontmoet jij partijen die met jou een beweegvriendelijker Zuid-Holland mogelijk willen maken. Om een gezonde en aantrekkelijke buitenruimte om in te bewegen te bevorderen, is een brede inzet van partijen nodig. Hoe gaan we dit samen realiseren en wat kan jouw organisatie hierin betekenen?

De onderzoekers van het Kennisplatform CROW (mobiliteit), het Mulier Instituut (sport en bewegen) en Molster Stedenbouw (ruimte en bewegen) presenteren tijdens deze bijeenkomst de resultaten van het Toekomstonderzoek Beweegvriendelijk Zuid-Holland. Gedeputeerde Anne Koning reageert tijdens de bijeenkomst op de uitkomsten van het onderzoek. Met een panel van betrokken partijen bespreken we wat zij de komende jaren bijdragen aan een beweegvriendelijker Zuid-Holland en met wie zij dit graag willen bereiken. Ook jouw inbreng naar aanleiding van de presentaties nemen we graag mee in de discussie.

Wil jij in beweging komen voor een toekomstbestendig en beweegvriendelijk Zuid-Holland? Meld je dan aan door je te registreren via onderstaande knop. Er is beperkt plek bij deze bijeenkomst, dus meld je snel aan.

Meer informatie

Locatie

Provinciehuis Zuid-Holland
Zuid Hollandplein 1
2596AW Den Haag

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen via: kenniszuidholland@pzh.nl

Sprekers

foto van Anne Koning

Anne Koning

Gedeputeerde Wonen, Ruimtelijke Ordening, Recreatie en Sport van de Provincie Zuid-Holland

foto van Saskia van Hoore-Engels

Saskia van Hoore-Engels

Beleidsadviseur Buiten Spelen - Gemeente Leiden

Deze website maakt gebruik van cookies