Toekomst van Publieke Platformen

Wanneer we het woord platform gebruiken, denken we al snel aan plekken op het internet waar we elkaar kunnen ontmoeten, spullen kunnen kopen en ons werk kunnen doen. Veel platformen in ons dagelijkse leven zijn door de markt ontwikkeld en hebben een commercieel doel. Maar hoe ontwikkelen publieke platformen zich? Hoe stellen we publieke waarden en belangen voorop? Wat betekent dit voor de overheid en de samenleving? Welke rol neemt provincie Zuid-Holland?

Op 7 december pakken we de draad van vorig jaar op en duiken we opnieuw in het onderwerp Publieke Platformen. Waar we vorig jaar ons bogen over de vraag ‘wat is een publiek platform nou precies’, proberen we dit jaar de toekomst van publieke platformen (letterlijk) te verbeelden.

Wij nodigen iedereen uit mee te denken en te doen in ons onderzoek naar Publieke Platformen. De beweging naar een overheid van de toekomst bestaat uit vernieuwers, veranderaars en verbinders. Mensen die samen willen bouwen aan de overheid van de toekomst. We willen de beweging rondom Publieke Platformen verder brengen. Wil jij met ons meedenken? Iedereen is welkom!

Dit evenement vindt in het Provinciehuis Zuid-Holland vanaf 9:00 tot 12:30 uur plaats.

Volgende evenementen zijn een debat bijeenkomt op 13 februari 2024 met het jonge ambtenaren netwerk Futur en het eindevenement op 4 april, dus zet deze ook alvast in je agenda!   

Meer informatie

Locatie

Provinciehuis Zuid-Holland
Zuid Hollandplein 1
2596AW Den Haag

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen via: kenniszuidholland@pzh.nl

Sprekers

foto van Arjan Widlak

Arjan Widlak

foto van Bodil Jurg

Bodil Jurg

foto van Jan van Ginkel

Jan van Ginkel

Deze website maakt gebruik van cookies